Post by lastbulvaperte on Feb 7, 2022 18:14:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hős Védelem Király ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hős Védelem Király IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ végtelen tokenek hack ▞▞▞
▞▞▞ Hős Védelem Király 2022 version ▞▞▞
Ήρωας βασιλιάς άμυνας Παιχνίδια στρατηγικής jzx
A játék utasításaiban az állapot mentéséhez kattintson a google ikonra. hát nincs google ikon. Teljesen frissítve vagyok egy Note 8-on. Ezenkívül a játékok interfészében több gomb átfedi egymást. rossz a tervezés, ha ezt nem lehet megoldani, mivel nem tudok rákattintani az utolsó szintkészletre, és jelenleg nem tudom elmenteni a fejlődésemet.
Jó, de a grafika nem jó
Frissítés előtt jobb volt. Most a tornyok erősen alulteljesítenek, még korszerűsítve is. Határozottan arra fordult, hogy a bolti cikkeket le kell fagyasztani stb. Nagyon kiábrándító
Pangit
szeretem
Nagyon szórakoztató játék.
A hős fejlesztése étel és arany adásával nagyon bosszantó dolog a játékban.
Nem, de jó játék
Készíthetsz egy reset gombot az alapállapotba frissített tornyokhoz, akkor visszakaphatjuk a pénzünket n felhasznált gyémántokat, kérjük, vegye ezt figyelembe, tq
A játék menő, de mindig szüksége van drágakövekre (rózsaszínre a tornyok frissítéséhez). Miért nem csinálja csak aranyat. Bonyolultabbá teszi a játékot! Btw, az oktatóanyag szar. A 2. szint azt mondja, hogy lecserélhetem a hősömet, de az alapértelmezett két hős nem is látható, mert a 2 doboz le van zárva. Az 1. játék könnyű volt, olyan aranyos grafika.De nem vesztegetném az időt a rózsaszín drágakövek őrlésére, ha már aranyokért köszörülök.
Szép, de nem tudom frissíteni, hogy miért
rendben
Герой оборони короля Стратегії icds
3 csillagot adok, mert nem tudok gyémánt hirdetéseket nézni. .. Kérem, javítsa ki, majd adja meg a hősök 15-ös vagy 20-as szintjét! Ezután adja hozzá a tornyot, köszönöm adminisztrátor
Hero Pertahanan Raja Strategi jbh
Egyszerűen szörnyű... klassz lehetett
nem tud csatlakozni, vagy nem igényelhet napi jutalmat :/ "A jutalom nem fogadható el, mert a hálózat állapota instabil..."
több hősre van szüksége, aki fizetés nélkül megengedheti magának… vásároljon gyémánt drágakővel
Több volt a küzdelem a teljesítésért 😊😊
ez a játék nem jó, a grafika rossz Nem szeretem ezt a játékot, mert szeretlek.
Micsoda időpocsékolás, miután értékelte a játékot, nem nyerhet a leggyengébb fegyverekkel, amelyeket valaha is használtam a játékban!
túl sok tennivaló és törődés
Nagyon izgalmas ez a játék
Ez bosszantó! Hogyan fejleszthetem a tornyaimat, ha NEM adsz nekünk elég aranyat a vereség után? Természetesen az arany, amit megkerestünk. Azt gondolni, hogy a frissítés 2k-ba került az első próbálkozásra, majd 4k-ba és több a következő képességért. Komolyan? És minden befejezett szakasz után csak 1k+ aranyat adsz? Mi a!
Hero Pertahanan Raja Strategi jbh
Fizessen a győzelemért. Klasszikus
ez a játék fantasztikus, remélem lesz még egy frissítés...
Jó
Nem jó. Annyira pènzes a játèk, hogy olyan 20as szint környèkètl teljesen halott. Borzalom
Герой оборони короля Стратегії icds
Nem tetszett a grafika!
Rendetlen
Sokat kell gazdálkodni, kevés jutalommal.
Ήρωας βασιλιάς άμυνας Παιχνίδια στρατηγικής jzx
Lejátszom a Facebookon és letöltöm és nagyon jó 👍 👌
Nem engedi, hogy 2 hőst egyszerre használjak. Bizonyos időpontokban
Nem működik
addiktív játék
nagyon jó
Jó játék nagyon aranyos karakterek.
Wild Dinosaur Hunting Clash.io Avontuur bxpc
A bcos olyan csúnya játékok hahahA ... olyan egyszerűen befejezem az összes szakaszt... lol...
Fasza
legjobb toronyvédő játék...kipidap
Nem rossz játék. De elég gyorsan átalakul Pay to Win játékká, hacsak nem akar VALÓBAN darálni. Még a hirdetések nézegetése sem tesz sokat, mivel ennek jutalma gyakorlatilag semmi ahhoz képest, amit frissítenie kell. Kár, hogy a fejlesztők ilyen kapzsiak. Több hirdetési bevételre tehettek volna szert, ha nem próbálják pénzfizetésre kényszeríteni az embereket, amit a legtöbben nem tesznek meg. Főleg nem egy olyan játéknál, amely eléggé bosszantó lehet, amikor egy torony közelében próbálod megidézni a villámot, és ehelyett azt a tornyot választod ki. Nem tudom megmondani, hány kemény szintet veszítek el egy ellenség elcsúszása miatt, amikor emiatt nem tudtam elég gyorsan villámmal megölni. Ez meg fog történni a hősök pozicionálásával vagy a hősök aktív képességének használatával is. És mivel valószínűleg tornyok közelében vannak, ez gyakran megtörténik.
Ez a JÁTÉK rocksssss!!!!
ember!!!időgyilkos
szar játékj
nagyon jó játék, nagyon tetszik
Nagyon szép játék, szeretem a játékszerkesztőt
4 poziomy dalej bez placenia ani rusz
szép játék