Post by lastbulvaperte on Feb 7, 2022 18:09:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Geometry Dash Lite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci paraları ▞▞▞
▞▞▞ Geometry Dash Lite 2022 version ▞▞▞
Bu oyunlar beceri, sabır ve refleks hızını birleştirir. Eğlenceli ve müzik her şeyi çok daha iyi yapan nihai zeka oyunudur. En kaliteli oyun
Oyun mükemmel ama bazen sinir bozucu
Geometry Dash Lite Arkade okj
Güncelleme seviyeleri, müzik ve oynanış harika! 2015'ten beri sürekli oynuyorum ve şimdiye kadar hiç bu sorunu yaşamadım. Ancak oyunu yakın zamanda yükledikten sonra, her üç ila dört denemeden sonra uzun, yüksek sesli bir reklamın geldiğini fark ettim. Çıkmanın bir yolu yok ve gereksiz açılır pencerelere oturmayı REDDEDİYORUM. Bu yüzden, bu her olduğunda, tekrar açmadan ve oyuna devam etmeden önce uygulamayı kapatıyorum. Bunu yapmak zorunda olduğum gerçeği UTTER BS. Hiçbir şey yapılmadıysa silme.
Geometri çizgisinde sevdiğim bir şey, her birinde aynı şarkıların olması 😅
Merhaba ben omer bazi bir sey anlatacaca insan boyle oyunlari sevmiyir ona sozum yok ama bakin kufur yemedim hem hakkiniz degil hem kufur insanin degerini dusurur evet, haklisiniz uzun gelebilir ama buyuyunuce eger bu kufur aliskanlik gelen insanlar toplum disi birakir.Oyuna oyun güzel ama biraz fazla zor olmuş eger kotu tavsiye ederim.HOSCAKIN partice tavsiye ederim.HOSCAKIN
Bu oyuna 3 yıldız veriyorum çünkü bu zaten yapılmışsa tam oyunu satın almanın bir anlamı yok. Genel olarak çok iyi ama yine de lite sürümde bir güncelleme olabilir, çünkü aynı seviyeleri tekrar tekrar oynamak sıkıcı olmaya başlar.
bütün bölümleri çok zor
çok güzel
B*k gibi bu oyunu oynamak
Oyunu beğendim, ilginç ve farklı seviyeleri var, ek yok. Küp atlar ve obstikalleri geçer. Tekrar söylüyorum oyunu çok beğendim.
Bu oyun harika! Ve İSTİYORUM! Oyun harika ve birçok reklam olmasına rağmen önemli değil! Bu oyunu oynadıktan sonra kesinlikle silmeyeceksiniz! 5 yıldız! Bu oyunu oyna!
Yer açıyorum yerim azalıyor
Biraz zor ama güzel bir oyun
Oyun çok güzel ama bazı kişiler zor olduğu için, yapamadığınız için 1 yıldız oyunu için çok fazla puan kırmak çok saçma... benim puanım ⭐⭐⭐⭐⭐ SÜPER
Oyunu dAha yükledik ve çok sinirlendiren bu oyun bizi ve kimisi bizim kamera var demiş e olsa ne olacak gibi kamera var öldürmeyicek tam olarak kullanmam ve şu bizi kamera var de ölmeyin o an p p ooooooook de ünlü oyunlarda olur öyle yok yok siz korkutmaya sizi kandırmayın sakince Beğenilmem kanser oldum, bölüm sanki 10.0000 bölümünden hoşlanmakla aynı şey
Bu kadar berbat bir şey o kadar zor ki 100 kere yaptım ve hala kazanamıyorum ve sen bir seviye bile oluşturamıyorsun daha iyi yap yoksa ŞİMDİ 5 puan veririm
arkadaşlar ben geçen geometri dash liteyi yuklemeyi severken ve yorumlara yazın yazın
Hep oyunu silip silip tekrar yüklüyorum
Çok eğlenceli ve harika ritimleri var! tek dokunuş tarzı oyunlar söz konusu olduğunda kesinlikle daha zor tarafta. Meydan okumayı seviyorum ve farklı bir şey arıyorsanız bu denemeye değer.
Geometry Dash Lite Arkade okj
Geometry Dash Lite อาร์เคด ghc
Oynayabilen Varsa tebrik ediyorum: 1. Bölümü 225 denemeyle geçtim jdjcjfsjvmrhvrmhv göster Aslında oynadıkça biraz alisiyosunuz müziği çok güzel yumuşak iki oyun oldugu icin indirdim genelde savaş oyunları hoşuma gider ama bu ve diğerleri gibi sıkıcı Değil iyi günler arkislerhdj kdjfnvjckd jdjcjvkdodncjdjcicncidhicnfodneifhfufhdiejdncijdidjfhvuvuvufkwmsmwkeojficksoemdovjksowjridjsoejfidjwkeojfuvhekwodjcksmwifodjwoeifjfheiskcnfbeidkcjriwowjhricjwjrifudhwkdmvheiwkmxivjeksmcidowjncivjejskcmvheidjvhsmowhruvksmehfk
Lite cok kötü gerçek mükemmel
2 veya 3 kez bir arada kasmaya başlayacak olan tatiller
oyun çok güzel ama çok zor
Oyun normal GD'ye çok benziyor, ancak daha az seviye var, ekstra ölüm etkisi yok, iz yok, neredeyse hiç gemi, dalga ve top yok! Ekstra ölüm efektli bir hesabınız yoksa, hesabınız da olmaz!
Bu oyundan nefret ediyorum. her zaman yanılırım. Bu oyunu istiyorsanız, devam edin. ama indirdiğinize pişman olacaksınız. ve yaratıcı için bir hayata ihtiyacınız var. Belli ki iyi bir oyun yapamıyorsun. ayrıca oyun her zaman sebepsiz yere duraklar. Geometri çizgisi, şu ana kadarki EN KÖTÜ OYUN'unu berbat ediyor! VİDA GEOMETRİ DASH!
Güzel oyun
Gereksiz bir oyun
Valla ben beğendim ama 3. seviyede çok ölüyorum bazen kendi kendine zıplıyor ve hoşuma gitmiyor düzeltirsin ve ben 5 yıldız veririm.
Bu oyun güzel ama reklamları izlemeniz için o kadar hileli ki, gemide çekilip ölüyorum ve bazen ekrana dokunduğumda zıplamıyorum
Oyundaki yeni yeni güncelleme sonrası oyun kasmayaladi ve sistem çökmekte olan
Geometry Dash Lite Yüklə
Geometry Dash Lite is an iPhone and iPad game that has you create a character to jump over geometric hazards. Your character slides along, and all you have to
Cooking Sizzle: Master Chef Simulyasiya mic
Sinir bozuyor ama game eğlenceli yanı Rastgele: sjsjshdhfhdhdhdhdhfhdhdhfhfhfhffhhfdhduurururuddudududhdhdudidididjdudidudidudididididididididididkdododkdkkdjddjdjdididididididiididididdiididididdididiidjdjdjdjdjddjdjdjdidididididiiddddeeeeeeedddfggr4rkfmfmfrriffhfhfhfhfhdhxhdjjkkzisieieisiiiiIIiirir
Bu, şimdiye kadarki en kötü oyundur, bunu asla almamanızı tavsiye ederim çünkü yaparsanız hayatınızı çıldırtacak. Bunu düşünmekten asla vazgeçmiyorsun, tek istediğin seviyeyi geçmek. ama seviyeler o kadar uzun sürüyor ki, birinde takılıp kalabilirsiniz ve bir milyon yıldır oradaymış gibi hissedebilirsiniz, tıpkı şimdiye kadarki en kötü oyun gibi, beyninizi bütün gün tek bir şey hakkında düşündürüyor ve sonra daha yarısını bile bilmeden gün bitti ve telefonunuz benimki gibiyse bazen açık sekmelere basıyorsunuz
Bu ritim tabanlı aksiyon platformer atlamak ve tehlike ile yolunuzu sinek!Geometri Dash dünyasında neredeyse imkansız bir meydan okuma için hazırlanın.
çok zor
5 ya da 6 yaşlarındayken oynadığım bu oyunu gerçekten çok sevdim, çıldırmaya devam ettim ama senin sadece pratik yapman ve çok pratik yapman gerektiğini gördüm, pes etmem ve bunu sevdim. Hala neden sildiğimi merak ediyorum. Her neyse, bu oyunu seviyorum Robtop iyi işlere devam et!
Ekrana her dokunduğumda zıplamıyor ve bunun benim telefonum olmadığını biliyorum çünkü diğer mobil oyunlar gayet iyi çalışıyor.
Her iki mobil sürümü de (lite ve ücretli sürüm) alt üst eden pc sürümünün daha iyi olduğunu söyleyeceğim. Nedeni gecikmedir, aynı zamanda herhangi bir haftalık şeytanı tamamlayamayacağınız ücretli olanla da aynıdır. Düşük detay modu (ldm) koysam da hala aynı.
Oyunu seviyorum ama birkaç sorun var bazen tabletim parmağıma tepki vermiyor ve ölüyorum ayrıca şarkının en sevdiğin kısmına başlamak üzeresin ve sonra ölüyorsun bu dünyanın en tatsız şeyi
Oynaması çok eğlenceli ve basit! 😁 Yine de daha fazla tasarım seçeneğine sahip olmaları gerektiğini düşünüyorum 😊
Oyun iyi ama bir sorun var değil, oyundan çıkıyorum pek iyi olmadığım iddiam gidiyor ama gidiyor güzel gibi güzel bir oyun var
Oyun çok büyük ama güncelleme güncellemesi güncellemeye devam ettim kasıyor lütfen acil güncelleme